Politică de confidențialitate

Despre

Proprietarul website-ului este BAIES ALEX-CATALIN PFA.

Ce date personale colectăm și de ce le colectăm ?

Formulare de contact

Formularele de contact și cele de accesare de ofertă sau cotație colectează datele pe care dvs. ni le furnizați în mod liber.

Conținut înglobat de pe alte situri web

Articolele din acest sit pot include conținut înglobat (de exemplu, videouri, imagini, articole etc.). Conținutul înglobat de pe alte situri web se comporta exact la fel ca și cum vizitatorii au vizualizat un alt site web.

Aceste situri web pot să colecteze date despre tine, să folosească cookie-uri, să înglobeze urmărirea suplimentară de la părți terțe și să-ți monitorizeze interacțiunea cu conținutul înglobat, inclusiv să-ți urmărească interacțiunea cu conținutul înglobat dacă ai un cont și ești autentificat în acel sit web.

Analitice

Datele analitice ne ajută să observăm ce tip de utilizatori ne accesează, cât timp petrec în site și de unde provin.

Cu cine partajăm datele tale ?

Datele analitice sunt partajate în acest moment cu serviciul Google Analytics. În acest caz, se aplică politica Google disponibilă aici.

Cât timp îți păstrăm datele ?

Datele personale se stochează pe durata derulării contractului, se păstrează pentru 1 an de zile, apoi se șterg.

Ce drepturi ai asupra datelor tale

Ne poți cere să ștergem toate datele personale pe care le deținem despre tine. Acestea nu includ toate datele pe care suntem obligați să le păstrăm în scopuri administrative, juridice sau de securitate.

Unde îți trimitem datele

Datele analitice se transmit către Google. În acest caz ele se află sunt incidența de conformitate a securității Google. Datele transmise prin formularele de contact ale site-ului nu se transmit către terți.

Informații de contact

BAC PFA poate fi contactat prin intermediul formularului de contact al site-ului.

Informații suplimentare

Cum îți protejăm datele ?

Datele tale confidențiale sunt în siguranță deplină la noi. Le procesăm folosind tehnologie certificată, care respectă standardele de securitate, iar accesul la ele se face prin proceduri de autentificare complexe.

Ce decizii luăm și/sau ce profiluri realizăm automat cu datele utilizatorilor ?

Datele furnizate în mod liber ne ajută să păstrăm legătura cu utilizatorii noștri. Datele analitice ne ajută să observăm ce tip de utilizator ne vizitează și ce caută, totul pentru a oferi soluții după preferințele utilizatorilor.